Stroomversnellers

Aanmelden voor Ulex training 2023

Met dit formulier kan je je via Stroomversnellers aanmelden voor een training bij trainersorganisatie Ulex in Spanje. Deze trainingen worden gefinancierd door een subsidie van ErasmusPlus aan Stroomversnellers. Dankzij deze financiering zijn de trainingen en je vervoer erheen volledig gratis. Je moet wel zelf je reiskosten voorschieten en declareren bij ErasmusPlus. (NB: De trainingen zijn in het Engels)

Voor iedere training zijn 2 deelnemersplaatsen beschikbaar. Na aanmelding zullen wij een selectie maken op basis van je profiel en motivatie. We geven voorrang aan mensen die doorgaans een gemarginaliseerde positie in de samenleving krijgen en wier deelname de grootst mogelijke impact kan hebben voor de beweging waar ze uit komen.

Je mag gerust kort antwoorden op de vragen. Zolang we een goed beeld krijgen van wie je bent, wat je wil leren en wat je als trainer wil gaan doen, is het voldoende!

Meer informatie over Ulex en de trainingen vind je op de website: https://ulexproject.org/courses_events/
  • We vragen dit omdat we ervoor willen zorgen dat de groep z├│ samengesteld is dat er veel verschillende ervaringen en achtergronden in de groep aanwezig zijn.
  • Als je bij veel organisaties actief bent, kies dan voor de 3 belangrijkste.
  • Je kan hier kort iets vertellen over dingen als wanneer en waarom je actief bent geworden; rond welke thema's; in welke organisaties; welke rollen je zoal op je hebt genomen; etc
  • Kort iets over: hoe lang verwacht je actief te blijven? Rond welke thema's en in welke organisaties? Welke rollen zie je je zelf in de toekomst opnemen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.