Stroomversnellers

Gender Sensitivity Training

Stroomversnellers is bezig om een Gender Sensitivity Training te ontwikkelen! We hopen dat deze training groepen zal helpen om inclusiever en verwelkomender te zijn naar niet-normatieve gender identiteiten. De bedoeling is dat we een template voor een training maken zodat die toegepast kan worden op verschillende organisaties en groepen.

We vinden het belangrijk dat deze training door trans en queer mensen wordt opgezet, en dat de inhoud gebaseerd is op de ervaringen van trans/non-cis mensen. De trainers hebben daarom een enquête opgesteld, om zo veel mogelijk input te verzamelen. Als jij je niet als cis identificeert, en je bent actief (geweest) in een activisten- of sociale rechtvaardigheidsorganisatie, dan nodigen we je van harte uit om deze enquête in te vullen! De training wordt dan mede op basis van jouw ervaringen ontwikkeld.

Voor meer info zie de beschrijving bovenaan de enquête of neem contact op met een van de trainers via het e-mail adres dat je onderaan de enquête kan vinden.

Alvast bedankt!

https://forms.gle/EWGdnqEG1aFH3DZn7