Stroomversnellers

Pagina bewerken

Aanvraag

Kunnen wij jouw organisatie helpen met een training, facilitatie of iets anders? Door de onderstaande vragen zorgvuldig in te vullen kunnen we je zo goed mogelijk antwoorden of, hoe en wanneer we met jou aan de slag kunnen. We proberen binnen een week terug te bellen. Informatie over de vergoeding die we vragen vindt je hier onder.

Wij zijn een organisatie die op vrijwillige basis werkt, vandaar dat wij graag minimaal 6 weken voorbereidingstijd vragen, zodat we de kwaliteit van onze trainingen kunnen waarborgen.

[contact-form to=’stroomversnellers@riseup.net’ subject=’Aanvraag Stroomversnellers’][contact-field label=’Jouw Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Naam Groep’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Wat wil je samen met Stroomversnellers bereiken?’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Wat wil je?’ type=’select’ required=’1′ options=’Gratis online advies,Training,Faciliteren bijeenkomst,Strategisch campagneadvies’/][contact-field label=’Wanneer heb je dit nodig?’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website groep’ type=’url’/][contact-field label=’Beschrijf je groep: doel, samenstelling%26#x002c; geschiedenis’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

cropped-wpid-wp-1406886018914.jpeg

Vergoedingen voor onze trainingen

Hieronder vind je onze richtlijnen voor vergoedingen voor onze trainingen, workshops en facilitatie.

Stroomversnellers is een collectief van vrijwillige trainers. Wij doen dit werk omdat we bewegingen willen versterken die opkomen voor sociale en ecologische rechtvaardigheid.

Om ons collectief draaiende te houden maken we echter kosten, bijvoorbeeld voor onze eigen opleiding, om te reizen en diverse kantoorkosten. Daarnaast is sinds 2016 het aantal aanvragen sterk toegenomen. Omdat de coördinatie van ons collectief en het geven van trainingen steeds meer tijd vraagt, geven wij in sommige gevallen bescheiden vergoedingen aan trainers, zodat zij in staat blijven tijd vrij te maken voor dit werk.

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat onze trainingen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom werken we met verschillende tarieven, afhankelijk van de draagkracht van je organisatie.

Onderstaande bedragen zijn slechts richtlijnen. We willen niet dat geld een hindernis wordt om een training te krijgen.

Als daar goede redenen voor zijn, staan wij altijd open om de bedragen aan te passen aan jouw mogelijkheden, of samen na te denken over alternatieve financiering.

Andersom nodigen we organisaties met veel financiële ruimte uit om juist méér te geven dan de richtprijs. Want dat stelt ons weer in staat om minder draagkrachtige groepen ook te steunen.