Deze maand vieren we ons tienjarig bestaan!

Sinds 2013 hebben we met onze trainingen en advies duizenden maatschappelijke veranderaars ondersteund bij strategie- en bewegingsopbouw, actietechnieken en duurzaam activisme. Ondanks de grote politieke verdeeldheid in Nederland en de naderende verkiezingen die wijzen op een conservatieve golf, laten we ons bij Stroomversnellers niet ontmoedigen.

Wij geloven dat sociale en ecologische rechtvaardigheid, echte democratie en gelijkwaardigheid, er alleen kunnen komen door krachtige sociale, progressieve bewegingen. Van NGO’s tot sociale bewegingen of een klein groepje enthousiaste activisten; iedere organisatie is uniek en iedere campagne vraagt andere inzichten, handvatten en vaardigheden.

We blijven ons hiervoor ook de komende tijd onverminderd inzetten. Een belangrijke kernwaarde binnen onze organisatie is dat ook minder draagkrachtige organisaties en actiegroepen toegang moeten krijgen tot trainingen en (strategisch) advies. Wil jij Stroomversnellers hierin ondersteunen? Word donateur of doe een eenmalige donatie! Dit kan al vanaf 3 euro. Houd moed en bouw met ons mee aan een rechtvaardige en duurzame wereld! Op naar de komende tien jaar.

Terug naar overzicht