Stroomversnellers

Stroomversnellers is een trainersnetwerk met ervaren campaigners, organizers, facilitatoren en trainers. We zijn allemaal actief bij een milieuorganisatie, vakbond of anti-racisme initiatief. De wereld gaat niet vanzelf de goede kant op, integendeel. Het vergt een goed doordachte strategie en slimme nieuwe tactieken. Wij blijven constant bijleren en wij geven graag onze kennis door.

Wij hebben onze krachten gebundeld in Stroomversnellers omdat we zelf veel geleerd hebben van trainingen en uit de praktijk. We vinden het belangrijk onze ervaringen en kennis te delen.

Als we samen de wereld willen veranderen is het belangrijk dat we blijven groeien en elkaar ondersteunen om onze slagkracht te vergroten.

Ons motto: alleen met veel en goed voorbereide mensen komt een andere wereld dichterbij!

Wij zijn samen Stroomversnellers:

Ons Kernteam bestaat uit Bob Wester, Katrien Depuydt, Peter Polder, Talissa Soto en Ronja Holwerda. Allemaal werken ze als vrijwilliger. Bob is parttime in dienst van de stichting en runt ons secretariaat. Daarnaast zijn er 10 vrijwilligers betrokken bij ons trainerscollectief die vanuit hun eigen expertise mee helpen aan trainingen. Wil jij je ook Stroomversnellers trainer worden? Neem dan contact met ons op.

Samen ontwikkelen we trainingen, trainen we onszelf, geven we trainingen en coachen we trainers in opleiding.

Ons kernteam

Peter Polder , Bob Wester en Talissa Soto