Stroomversnellers

Stroomversnellers is een trainersnetwerk met ervaren campaigners, organizers, facilitatoren en trainers. We zijn allemaal actief bij een milieuorganisatie, vakbond of anti-racisme initiatief.

Wij hebben onze krachten gebundeld in Stroomversnellers omdat we zelf veel geleerd hebben van trainingen en uit de praktijk. We vinden het belangrijk onze ervaringen en kennis te delen.

De wereld gaat niet vanzelf de goede kant op, integendeel. Het vergt een goed doordachte strategie en slimme nieuwe tactieken. Wij blijven constant bijleren en wij geven graag onze kennis door.

Als we samen de wereld willen veranderen is het belangrijk dat we blijven groeien en elkaar ondersteunen om onze slagkracht te vergroten. Daarom is motto: alleen met veel en goed voorbereide mensen komt een andere wereld dichterbij!

Wij zijn samen Stroomversnellers:

Samen ontwikkelen we trainingen, trainen we onszelf, geven we trainingen en coachen we trainers in opleiding. Lees hier meer over het kernteam.

Daarnaast zijn er 10 vrijwilligers betrokken bij ons trainerscollectief die vanuit hun eigen expertise mee helpen aan trainingen. Wil jij je ook Stroomversnellers trainer worden? Neem dan contact met ons op.