Stroomversnellers

Aanmelden voor training bij Ulex (najaar 2022)

Met dit formulier kan je je via Stroomversnellers aanmelden voor een training bij trainersorganisatie Ulex in Spanje. Deze trainingen worden gefinancierd door een subsidie van ErasmusPlus aan Stroomversnellers. (NB: De trainingen zijn in het Engels)

Voor iedere training zijn 2 deelnemersplaatsen beschikbaar. Op basis van de antwoorden zullen we een selectie van deelnemers maken.

Je mag gerust kort antwoorden op de vragen. Zolang we een goed beeld krijgen van wie je bent, wat je wil leren en wat je als trainer wil gaan doen, is het voldoende!

Meer informatie over Ulex en de trainingen vind je op de website: https://ulexproject.org/courses_events/
  • We vragen dit omdat we ervoor willen zorgen dat de groep zó samengesteld is dat er veel verschillende ervaringen en achtergronden in de groep aanwezig zijn.
  • Als je bij veel organisaties actief bent, kies dan voor de 3 belangrijkste.
  • Je kan hier kort iets vertellen over dingen als wanneer en waarom je actief bent geworden; rond welke thema's; in welke organisaties; welke rollen je zoal op je hebt genomen; etc
  • Kort iets over: hoe lang verwacht je actief te blijven? Rond welke thema's en in welke organisaties? Welke rollen zie je je zelf in de toekomst opnemen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.