Stroomversnellers

Stroomversnellers is door progressieve non-profit organisaties in te huren voor het ontwerp en de facilitatie van interne en externe bijeenkomsten, workshops, strategieontwikkeling, onderzoek- en adviestrajecten en het opleiden van personeel of vrijwilligers. 

Door Stroomversnellers in te huren ondersteunt jouw organisatie het werk dat we voor een (lagere) solidariteitsprijs doen voor talloze kleine grassroots organisaties. Je krijgt daarmee automatisch toegang tot de contacten en de nieuwste inzichten die we via ons eigen werk en ons internationale trainersnetwerk opdoen. 

Anders dan commerciële aanbieders werkt Stroomversnellers alleen met trainers en adviseurs die zelf actief zijn in de sociale bewegingen, en dus de dynamiek van een campagne of non-profit organisatie van binnenuit kennen. We werken daarnaast exclusief met progressieve organisaties. 

Wij hechten veel waarde aan onze trainingsmethodiek. Wij werken en leiden onze trainers op volgens de methode  van ‘directe educatie’. Dit is een ervaringsgerichte, empowerende vorm van groepsleren die rekening houdt met de diversiteit in groepen. Dat maakt het verschil tussen kennisoverdracht in één richting en een goedverzorgde training die een collectieve leerervaring is. 

Samen met jou stoppen we graag de tijd en energie in een degelijke voorbereiding. We maken onze trainingen op maat, zodat deze jouw organisatie daadwerkelijk voorruit helpt. 

Kunnen we je helpen met een specifieke vraag? Vul dan het aanvraagformulier in en we nemen snel contact met je op.