Stroomversnellers

Heb je een strategie ontwikkeld en wil je die even tegen een kritisch licht houden? Heb je een praktische vraag? Of wil je wat uitgebreider bij een specifiek vraagstuk geholpen worden?


Stroomversnellers is een collectief van ervaren campaigners, organizers, facilitatoren en trainers met samen meer dan 100 jaar ervaring. We zijn allemaal actief bij een milieuorganisatie, vakbond of anti-racisme initiatief. Wij blijven constant bijleren en wij geven graag onze kennis door.


Adviesgesprek

Dus heb je een specifieke vraag? We kunnen je al misschien al met een (online) adviesgesprek van een uur verder helpen!

Adviestraject

Of wil je liever dat we jouw groep of organisatie helpen met een wat uitgebreider vraagstuk? We bieden ook verschillende trajecten aan

Mail ons vrijblijvend op info (at) stroomversnellers.org


Met de hulp van Stroomversnellers zijn we in korte tijd gegroeid als collectief op het gebied van samenwerking. De trainers van Stroomversnellers hebben onze aandacht gericht op datgene waar we eerder geen ruimte voor maakten, zoals onze interne dynamiek. Door aandachtig te luisteren en op maat advies, hebben Stroomversnellers ons een stap verder gebracht in effectief en duurzaam samenwerken.

SMX Collective