Stroomversnellers

Train-the-trainer 2023 Nederlands

Met dit formulier kan je je aanmelden voor de Train-the-trainer van 31 maart tot en met 2 april 2023. Op basis van de antwoorden zullen we een selectie van een 20-tal deelnemers maken. Je mag gerust kort antwoorden op de vragen. Zolang we een goed beeld krijgen van wie je bent, wat je wil leren en wat je als trainer wil gaan doen, is het voldoende! Wil je je liever aanmelden door een bericht in te spreken of te (video)bellen? Dat kan. Stuur dan een kort mailtje met je naam en nummer naar t4t [at] stroomversnellers.org. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
hen/hun, hij/hem, zij/haar, die/diens, ...
We vragen dit zodat we indien nodig ook last minute nog contact kunnen opnemen over praktische zaken i.v.m. het weekend.
Als je bij veel organisaties actief bent, kies dan voor de 3 belangrijkste.
Je kan hier kort iets vertellen over dingen als wanneer en waarom je actief bent geworden, rond welke thema's, in welke organisaties, welke rollen je zoal op je hebt genomen, etc.
(Bijvoorbeeld: Voor welke thema’s en organisaties ben je gemotiveerd om je in te zetten? Welke rollen zie je je zelf in de toekomst opnemen?)
Denk bijvoorbeeld aan: dingen waar je mee worstelt als trainer, dingen die je graag wil oefenen, zaken waar je meer over wil weten, etc.
Bijvoorbeeld: voor welke groepen en over welke onderwerpen ben je enthousiast om je kennis te gaan toepassen?
We vragen dit omdat we ervoor willen zorgen dat de groep zó samengesteld is dat er veel verschillende ervaringen en achtergronden in de groep aanwezig zijn. We geven in deze training ook in het bijzonder prioriteit aan Zwarte mensen en mensen van kleur.
Goed om te weten: we slapen in een gedeelde slaapzaal, bedden zijn wel individueel met een wandje en gordijnen afgeschermd. Er zijn enkele een- en tweepersoonskamers beschikbaar voor mensen die dat nodig hebben. Maaltijden zijn vegetarisch met mogelijke veganistische variant. De ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Je kan hier dingen vermelden zoals: behoefte aan een individuele slaapkamer, een rustruimte om je af en toe in terug te trekken, dieetwensen, van te voren al de handouts toegestuurd krijgen, geluidsversterking, hulp bij (financiering), kinderopvang…
Hoeveel kan jij bijdragen voor je deelname?*
Betaling gebeurt pas bij bevestiging van je selectie en heeft geen invloed op of je wel of niet geselecteerd wordt.