Stroomversnellers

Wat fijn dat je je wil aanmelden voor de workshops van de pilot ‘Samen weerbaar tegen online haat’! Om deel te nemen aan de sessies op zaterdag 12 en 26 november raden we je aan om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Kort invullen mag, hoeft niet. >>> Er is plek voor maximaal 20 deelnemers, indien van toepassing zullen we een selectie maken op basis van motivatie en diversiteit aan mensen en bewegingen. Uiterlijk 1 november laten we je weten of deze keer kan meedoen aan de workshopreeks of op de wachtlijst komt voor een volgende keer!

We streven verder ernaar om de workshop zo veilig mogelijk te maken voor een breed scala aan mensen en we dagen vormen van onderdrukking uit. Daarom willen we je wijzen op het volgende: discriminatie op basis van etniciteit, nationaliteit, klasse, sekse, gender, seksuele geaardheid, taalvaardigheid, asielstatus, fysieke en mentale vaardigheden, religieuze overtuiging, etc, is niet welkom bij deze workshops. >>> Indien je moeite hebt met schrijven kan je ons bellen via (+31)6 58 89 77 93 en een voicemail-bericht achterlaten met de antwoorden op de vragen.

 • Je kan bijvoorbeeld denken aan trollen, haatberichten, doxing, stalkgedrag, etc. Je hoeft alleen te delen wat je kwijt wil.
 • Deze informatie helpt ons een goed zicht te krijgen op de deelnemers aan de workshopreeks.
 • Het is de bedoeling dat je beide data aanwezig bent. Als je een hele goede reden hebt, is een uitzondering mogelijk. Laat dit dan even weten bij 'verdere opmerkingen'.
 • Op aanvraag is een factuur mogelijk.
 • American Express
  MasterCard
  Visa
  Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa